Ademluchttoestellen als cadeau

Mijn hobby is om in oude fabrieken foto’s te maken maar daarvoor moet ik wel goed uitkijken dat ik mijzelf niet in gevaar breng. Het is soms noodzakelijk om ademluchttoestellen mee te nemen om mijn eigen veiligheid te kunnen garanderen. Dat komt omdat ik mij in onbekend terrein bevind waar ik niet goed weet wat er allemaal in de lucht kan hangen. Daarnaast kunnen natuurlijk ook dingen inzakken dus ik zorg dat ik altijd bescherming draag. Deze hobby is begonnen toen ik een keer met mijn oom mee ging die dit ook deed. Sinds dien gaan wij vaak samen of ga ik met vrienden. Het is erg spannend om mij te begeven op onbekend terrein. Toen ik samen met mijn oom voor de aller eerste keer mee ging droegen wij beide een gasmasker. 

Ademluchttoestellen

Voor mijn verjaardag

Het leek mij erg leuk om zelf een van de ademluchttoestellen te mogen uitkiezen. Voordat ik jarig was, leende ik er altijd een van mijn oom. Toen ik eindelijk een jaartje ouder werd kreeg ik er een van mijn ouders. Zij vonden mijn hobby leuk maar natuurlijk ook een beetje eng. Zij vonden het daarom belangrijk dat ik iets van goede kwaliteit uit koos. Van mijn oom hebben zij gehoord dat hij al zijn spullen bij G4s safety solutions haalde. Bij hen stond veiligheid echt op de eerste plek dus mijn ouders besloten dat ik daar iets mocht bestellen als cadeau. Eindelijk had ik een eigen gasmasker die ik mee kon nemen als ik weer ging fotograferen. 

Ademluchttoestellen

Geef een reactie