Durea is mijn lievelingsmerk

dureaVorige week heb ik voor de tweede keer een aankoop van Durea gedaan.  Hier had ik vorige zomer al een paar van en deze bevielen mij zo goed dat ik dit jaar weer nieuwe wilde. Deze heb ik toen gekocht bij Van Bommel. Deze webshop had ik al hele goede ervaringen mee, dus ik ging ervan uit dat dat deze keer weer zo ging zijn. Daar had ik gelijk in, want het pakket was nog sneller in huis dan ik had verwacht. De volgende dag kon ik mijn nieuwe schoeisel al uit gaan proberen. Meteen toen ik ze aantrok, merkte ik dat ze ongelofelijk goed zaten.

Hele fijne service

Gewoonlijk heb ik snel last van blaren, maar bij Durea hoef ik mij daar geen zorgen over te maken. Zij hebben zo’n ongelofelijk goede pasvorm, dat het altijd goed zit. De service was niet alleen heel erg vlug, maar ook nog eens erg fijn. Ik kon namelijk uit heel veel verschillende betalingsmethoden kiezen, waarna ik voor iDeal heb gekozen. Daardoor kom ik niet achteraf te zitten met rekeningen die nog betaald moeten worden. Mocht jij benieuwd zijn of zij ook iets voor jou in hun collectie hebben, neem dan snel eens een kijkje.

Geef een reactie